Blog

Furnlovers by Marielle Wielheesen

Hi allemaal! Een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven, maar nu Vlinder even slaapt had ik de tijd om een blogje te schrijven. Het gaat super goed met ons en genieten enorm! De afgelopen maanden heb ik jullie steeds al wat verteld over de babykamer en verschillende babyspullen. Nu Vlinder er is kan ik deze spullen dan ook ein-de-lijk gebruiken… In deze blog vertel ik je meer!
Baby Vlinder
Inmiddels is het alweer bijna 5 weken geleden dat ik ben bevallen van Vlinder. Na een lange en pittige bevalling was ze er eindelijk. Ons meisje! We genieten enorm van d’r en het gaat super goed met Vlinder. Natuurlijk hebben we ook mindere dagen (en nachten 😋), maar het is het allemaal waard. Zo cliché, maar zeker waar!

Zoals ik al vertelde is het zó fijn dat je eindelijk alle babyspullen kunt gebruiken. Daar is dan hét moment…, het moment waar je 9 maanden naar uit zit te kijken. De kleine is geboren! Van babybox, Tripp Trap stoel, babybouncer, tot aan de leukste kleertjes, de commode en de co-sleeper… zo fijn om al deze spullen te kunnen gebruiken. Over dat laatste wil ik het hebben in deze blog, want ik vind het echt ontzettend fijn en zeker een aanrader.

Bednest
Wij mochten de co-sleeper van Bednest gebruiken voor de eerst komende tijd dat ze nog bij ons in de kamer slaapt. Ik was direct mega enthousiast. Het is zo’n fijn idee dat de kleine dichtbij je ligt, maar wel veilig in een eigen bedje. Maar als er wat is, ben je er ook zo bij. Echt een uitvinding en een aanrader! De zijkanten kun je gemakkelijk openen, de hoogte kun je precies zo afstellen dat het goed aansluit op je bed en er ligt een fijn matrasje in. Kortom: een heerlijk plekje voor je baby!
Ook overdag deed ze haar slaapjes de eerste twee weken in de co-sleeper. Soms zette ik het bedje al in haar kamer, zodat ze al wat kon wennen aan de omgeving.In een eerdere blog vertelde ik al over de co-sleeper van Bednest en over co-sleeping zelf. Deze blog kun je hier lezen.

Lijkt jou een co-sleeper van Bednest wel iets? Neem dan eens een kijkje op hun website.
Of ik een co-sleeper aanraad? Jazeker!!! Dus voor alle mommy’s (en papa’s) – to be – verdiep je er vooral eens in. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden… Leuk dat je deze blog hebt gelezen! Ik ga weer lekker genieten van ons meisje Vlinder. Tot snel! ❤️