WhatsApp - call us -->+31 35 73 705 87 Or email -->info@bednest.eu
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Verzekering

Verzekering

8.00

Verzeker de Bednest tegen beschadigingen.

Artikelnummer: 75-Verzekering Categorieën: , , Tags: , ,
000

Verzeker de Bednest tegen beschadigingen. Als u gebruik maakt van de verzekering bij de huur van uw Bednest, dan bent u verzekerd  voor schade en reparatie van uw Bednest ontstaan door normaal gebruik.
-Schade door normal gebruik
Bij normaal gebruik kan er bijvoorbeeld een krasje in het hout ontstaan. Het verlies van  onderdelen valt hier niet onder.
-Ernstige schade
NEEM ALTIJD DIRECT CONTACT MET ONS OP BIJ ERNSTIGE SCHADE EN HET  ONTBREKEN VAN ONDERDELEN! STOP DIRECT MET HET GEBRUIK VAN DE BEDNEST!  De veiligheid van de wieg kunnen wij dan niet meer garanderen.
Bij verkeerd gebruik, kan de Bednest ernstig beschadigd raken. Bijvoorbeeld door te zware  belasting op de zijpanelen door erop te leunen of wanneer een kind aan de zijpanelen gaat  hangen. Ook een zware belasting op het onderstel (stand) anders dan de wieg, kan schade  veroorzaken. Tevens kan ernstige schade ontstaan, wanneer u de Bednest wieg of het  onderstel (stand) anders in- en uitklapt dan de gebruikershandleiding voorschrijft of  wanneer u de Bednest op de grond laat vallen. De kosten voor reparatie of vervanging,  alsmede de verzendkosten, zullen aan u worden doorbelast.
-Ontbrekende onderdelen
Vervanging van de originele transportdoos: EUR 25
Vervanging van 1 of 2 straps: EUR 15 per paar

Wij vragen u om met zorg om te gaan met uw huur Bednest. Het is een duurzaam ontworpen  wieg en mag dan ook alleen hiervoor gebruikt worden. Wij verwachten uw huur Bednest na  gebruik in goede staat retour binnen de uiterlijke huurtermijn van 7 maanden. Het staat u  vrij om de Bednest mee te nemen op reis. Let op, u mag de Bednest niet exporteren naar een  ander land, omdat de wieg retour moet worden verzonden vanuit het land waar ook de  Bednest is ontvangen. Wij raden u af om de Bednest mee te nemen op reis met het vliegtuig,  omdat de kans groot is dat de Bednest beschadigd raakt. De kosten voor reparatie komen  voor uw rekening.