WhatsApp - call us -->+31 35 73 705 87 Or email -->info@bednest.eu
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Bednest Huren

Bednest Huren

(21 klantbeoordelingen)

179.00

Wil je liever je Bednest huren? Wij bezorgen je Bednest thuis en na 7 maanden stuur je hem op onze kosten weer terug via een DPD pakketshop! Langs brengen in Bussum behoort ook tot de mogelijkheden.

Zo ontzorgen we je in deze hectische tijd.

000

Maak Bednest compleet

Bednest huren voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Als je een Bednest huurt, kan je er zeker van zijn dat je Bednest in perfecte en schone staat is, met een nieuw matras en nieuwe zijkanten.

Je kan op ieder gewenst moment de huur van je Bednest regelen. Dat mag maanden van te voren zijn, maar ook vlak voor je uitgerekende datum of zelfs na je bevalling. Wij adviseren je om als afleverdatum 3 weken voor je uitgerekende datum aan te houden. Mocht je kindje nu onverhoopt eerder geboren, neem dan  direct contact met ons op! Wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te helpen.

Je huurt de Bednest voor 7 maanden. Op onze kosten stuur je de Bednest, zijkanten en veiligheidsbanden retour. Het matrasje,
matrashoeslakentjes zijn dan jouw eigendom.

In de webshop kies je de datum die valt 3 weken voor je uitgerekende datum. Bewaar onze email goed want hier staan de instructies voor het uiteindelijk retourneren van je Bednest.  Let op dat je altijd de transportdoos bewaart voor de retourzending.

Extra Bednest accessoires

Je kan extra accessoires mee bestellen. Deze worden tegelijk met je Bednest bezorgd.

Lees voor gebruik altijd goed de handleiding door. Je kan de handleiding hier downloaden.

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 88 × 54 × 24 cm

Reviews(21)

 1. Het bednest is een groot succes! Onze dochter Eef slaapt er als een roosje in!

 2. Wij hebben een co-sleeper gehuurd bij Bednest en ik kan dit iedereen aanraden. Veilig, schoon en duurzaam! Onze zoon lag vlak naast me, maar wel in zijn eigen bedje, waardoor ik met een gerust gevoel kon slapen. Heerlijk om op deze manier niet je bed uit te hoeven voor de nachtvoedingen. Nu de tijd rijp is voor zijn eigen bed is het fijn dat de co-sleeper heel makkelijk en in dezelfde verpakking meteen retour kan worden gestuurd.

  Rozemarijn

 3. We have enjoyed our bednest very much and our baby has had many good night sleeps in it, and some bad ones too, like any baby 🙂
  The design is beautiful and practical, also easy to transport for weekend at the grand-parents!
  We are also very happy that we could rent it, for budget benefits but also for the environment and the circularity of the concept. i wish more baby product manufacturers would offer the same concept!
  Thank you bednest.

 4. Wat een fantastische service hebben jullie! Gemaild dat we graag het bedje zsm wilden ontvangen omdat we ons kleine meisje elk moment konden verwachten wegens complicaties en met 5 dagen binnen! Wat n rust gaf dat! 🙂 inmiddels slaapt ons dochtertje er elke nacht heerlijk in. Hadden geen beter bedje voor haar (& voor ons!) kunnen hebben!

 5. “Wij hebben de bednests gehuurd voor onze tweeling, en dit is goed bevallen! Ik vond het super fijn dat ik kon huren en niet hoefde te kopen, want er komen al zoveel spullen je huis in (zeker met een tweeling)! En dit is ook nog een duurzame oplossing. Wij hadden een bednest aan beide kanten van het bed zodat zowel mijn man als ik snel een baby kon pakken s nachts. Ze pasten goed aan het bed, ook aan onze boxspring, en ik vind ze ook heel mooi.
  Dus zeker een aanrader!”

  Groet,
  Andrea

 6. Wij hebben het Bednest gehuurd; een fijne duurzame oplossing waar we geen seconde spijt van hebben gehad. Onze dochter heeft er ongeveer 7 maanden heerlijk in geslapen. Makkelijk in en uit te klappen en goed aan te passen aan de hoogte van je bed. Daarbij is het een erg mooi design. Tenslotte nog een compliment voor de super aardige en flexibele service die team bednest biedt! Kortom wij raden het iedere aanstaande ouder aan. Hidde en Lobke Lingsma

 7. Wij wonen in Haarlem in een fijn huis, maar met weinig opberg ruimte. Om die reden was een bednest huren een uitgelezen kans! We zijn er van het begin af aan blij mee geweest :). En de kleine slaapt heerlijk bij ons op de kamer. Gemakkelijk voor borstvoeding en een gevoel van veiligheid. Hele goede service van bednest die direct een nieuw matrasje opstuurden toen het oude wat minder veerkrachtig werd.

 8. Het is geweldig bevallen, het is zo fijn om je pasgeboren kindje zo dichtbij je te hebben. Voor ons was het ook heel prettig omdat onze zoon het 3e kindje is. De andere twee kwamen dan ook gewoon nog af en toe tussenin. Het geeft een heel veilig gevoel en een gevoel van geborgenheid voor ouders en kind.

 9. We twijfelden erover om een co-sleeper te kopen. Dat we op kraambezoek waren bij vrienden, zagen we een mooi ontwerp. De kraamvrouw vertelde ons dat het een bednest was en dat ze die huurde. Toen waren we meteen om en hebben de bestelling geplaatst. Ik was zelf al ver in mijn zwangerschap en vroeg of de bednest met spoed bezorgd kon worden en dat is meteen geregeld. Onze zoon ligt er inmiddels lekker in te slapen.

 10. We hebben enorm veel plezier gehad van de Bednest.
  Ik vond het ideaal met het geven van borstvoeding ’s nachts.
  Ook vond ik het fijn om hem zo dichtbij te hebben de eerste periode en gezellig om naast hem wakker te worden.

 11. Alles is super verlopen en heel veel plezier gehad van de bednest. Kan het iedereen aanraden ????

 12. We zijn zeer tevreden over de bednest en de service om hem te huren. Het ging allemaal heel soepel en vlot. Onze dochter slaapt heerlijk in haar bedje!

 13. Voor de geboorte van onze zoon een Bednest gehuurd. Naast het mooie design is het wiegje ook zeer praktisch. Zo fijn om onze wolk dichtbij aan ons bed te hebben. Het onderstel was gemakkelijk op de hoogte van ons bed te verstellen en het gestoffeerde zijkantje was eenvoudig te openen om hem eruit te halen voor het voeden. Na een aantal weken hebben we het nest op zijn eigen kamertje gezet met het onderstel op de hoogste stand zodat je niet te veel hoeft te bukken. Bij verkoudheid kun je het wiegje ietsje schuiner instellen zodat je kindje wat vrijer kan ademen. Daarbij is het bedje makkelijk plat te vouwen zodat je het overal naar toe mee kan nemen. Een andere locatie, maar toch in zijn eigen vertrouwde bedje. Kortom, een ideaal nestje dat zijn werk doet in die bijzondere eerste maanden!

 14. Hi Esther,

  Ik ben super blij met de huur van de bednest, het bedje bevalt heel goed! Ook vond ik de manier waarop het bedje werd verstuurd echt super, kreeg nog mailtje van tevoren en was keurig op tijd. Ik vind het ook heel fijn dat we het bedje straks kunnen terugsturen, dat scheelt ook ruimte in opslag en huur m graag nog een keer bij een tweede kindje!

  Met vriendelijke groet,

  Linda van Dongen-Priem

 15. Wij wonen in Amsterdam en qua ruimte moesten we een beetje improviseren toen we op zoek waren naar een wiegje voor ons kindje. Ik kreeg een tip over het bednest. Ik kan het iedereen aanraden. Zeker bij een eerste geeft het een heel vertrouwd gevoel dat ons zoontje de eerste paar maanden bij ons op de kamer lag. Het gaf mij enorm veel rust dat ik zijn ademhaling kon horen wat weer resulteerde in goede nachtrust die onbeschrijflijk waardevol is in het begin! Daarnaast is het ideaal voor het geven van borstvoeding, want je klinkt de zijkant open en schuift hem zo je eigen bed in en maak je ultiem gebruik van de ruimte in (een klein) huis. En last but not least; het is een heel strak modern design en prachtig materiaal. Toen ik me er verder in ging verdiepen, kwam er nog een bijkomend voordeel bij. Je kan een bednest ook leasen. Voor een periode die je zelf kiest, met een nieuw matras en zijkanten, hij wordt aan huis gebracht ruim voor je bevalt en opgehaald als de lease periode is afgelopen en voor een scherp tarief. Heb je de ruimte, dan is het de investering echt waard om het bednest aan te schaffen, maar wij kiezen bij een tweede weer voor deze lease optie.

  Suzan

 16. Het gaat super! We zijn zeer tevreden met de Bednest. Erg makkelijk in gebruik. Het bedje ziet er qua design ook erg mooi uit. We zijn zeer tevreden.

 17. Wij hebben de Bednest voor 6 maanden gehuurd via Pink Cloud / Bednest.nl en vonden dat een ideale oplossing! (Ook omdat we niet veel bergruimte hebben in huis om het bedje te bewaren) Het bedje zag er perfect uit en het is fijn dat je er een nieuw matrasje bij krijgt. We hebben het bedje met veel plezier bijna 5 maanden naast ons bed gebruikt voor ons zoontje. De eerste weken – toen hij overdag nog echt veel sliep – hebben we de wieg ook los van het onderstel in de woonkamer gebruikt, heel fijn dat dat kan! Onze zoon sliep na 6 weken door en daar heeft het bedje vast aan bijgedragen. Bovendien vinden we het een erg mooi design, dat is ook belangrijk natuurlijk! 🙂 Als er een broertje of zusje komt gaan we zeker weer een Bednest huren.
  Bedankt ! Groetjes Sarah

 18. Wij hadden het bedje gehuurd via Bednest, welk een uitstekende service bood aan huis. De bednest is geweldig mooi ontworpen en ook nog heel praktisch! Het waren doorwaakte nachten, maar met je kleintje naast je is dat een stuk beter te behappen. Echt een aanrader voor iedereen!
  Eva

 19. De bednest was geweldig, was een keizersnede dus extra fijn om onze dochter zo dichtbij te hebben!
  Met vriendelijke groetjes Mirre

 20. Hi Esther,
  Onze dochter Christina is 7 november geboren en het gaat heel goed met haar. We zijn heel blij met het bednest. Ik vind het heel fijn dat ik haar vanuit mijn bed kan zien en kan aanraken als ze onrustig is. Doordat ze zo dichtbij is heb ik heel snel in de gaten wanneer ze gevoed wil worden, hierdoor is ze tot nu toe een makkelijke baby en hebben wij voldoende nachtrust.
  Groetjes Marloes

 21. Beste Esther
  De bednest is goed aangekomen.
  Het is echt super praktisch en ons zoontje slaapt er heel goed in. Echt een aanrader!
  Mvg, Emilie

Add a Review

Add a Review