WhatsApp - call us -->+31 35 73 705 87 Or email -->info@bednest.eu
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Bednest Huren inclusief Biomatras

Bednest Huren inclusief Biomatras

249.00

Wil je liever je Bednest huren? Wij bezorgen je Bednest thuis en na 7 maanden stuur je hem op onze kosten weer terug via een DPD pakketshop! Langs brengen in Bussum behoort ook tot de mogelijkheden.

Zo ontzorgen we je in deze hectische tijd.

000

Maak Bednest compleet

Bednest huren voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Als je een Bednest huurt, kan je er zeker van zijn dat je Bednest in perfecte en schone staat is, met een nieuw matras en nieuwe zijkanten.

Je kan op ieder gewenst moment de huur van je Bednest regelen. Dat mag maanden van te voren zijn, maar ook vlak voor je uitgerekende datum of zelfs na je bevalling. Wij adviseren je om als afleverdatum 3 weken voor je uitgerekende datum aan te houden. Mocht je kindje nu onverhoopt eerder geboren, neem dan  direct contact met ons op! Wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te helpen.

Je huurt de Bednest voor 7 maanden. Op onze kosten stuur je de Bednest, zijkanten en veiligheidsbanden retour. Het matrasje, en de eventueel aangeschafte matrashoeslakentjes zijn dan jouw eigendom.

In de webshop kies je de datum die valt 3 weken voor je uitgerekende datum. Bewaar onze email goed want hier staan de instructies voor het uiteindelijk retourneren van je Bednest.  Let op dat je altijd de transportdoos bewaart voor de retourzending.

Extra Bednest accessoires

Je kan extra accessoires mee bestellen. Deze worden tegelijk met je Bednest bezorgd.

Lees voor gebruik altijd goed de handleiding door. Je kan de handleiding hier downloaden.

Extra informatie

Gewicht 19 kg
Afmetingen 88 × 54 × 24 cm

Reviews(5)

 1. Wij hebben een co-sleeper gehuurd bij Bednest en ik kan dit iedereen aanraden. Veilig, schoon en duurzaam! Onze zoon lag vlak naast me, maar wel in zijn eigen bedje, waardoor ik met een gerust gevoel kon slapen. Heerlijk om op deze manier niet je bed uit te hoeven voor de nachtvoedingen. Nu de tijd rijp is voor zijn eigen bed is het fijn dat de co-sleeper heel makkelijk en in dezelfde verpakking meteen retour kan worden gestuurd.

  Rozemarijn

 2. We hebben erg genoten van onze bednest en onze baby heeft er vele goede nachten in geslapen, maar ook minder goede, zoals elke baby 🙂
  We zijn ook erg blij dat we het kunnen huren, goedkoper dan aanschaffen, maar ook voor het milieu en duurzaam. Ik wou dat meer fabrikanten van babyproducten hetzelfde concept zouden aanbieden!

 3. Bij ons eerste kindje wou ik de mogelijkheid om te cosleepen zonder dat er een risico was voor de baby. Viavia ben ik bij bednest terechtgekomen. Dit was liefde op het eerste gezicht. We hebben toen gekozen om de bednest te huren en dit was zo’n fijne ervaring. Heel mooi product en de opvolging door bednest was perfect. Ik had de bednest op tijd besteld, want onze kleine man besliste drie weken te vroeg te komen. Ik heb vijf maanden heerlijk naast mijn mannetje kunnen slapen, altijd dichtbij. We hebben zo sneller een band kunnen opbouwen dan ik dacht. En de gekantelde stand was perfect voor ons aangezien hij altijd een beetje teruggaf na een flesje. Het terugsturen ging ook van een leien dakje en ik was een zeer tevreden mama. Dit was twee jaar geleden. Nu verwachten we ons tweede wondertje en ook nu zullen we de bednest huren. Schitterende dienstverlening, uitstekende kwaliteit, een gerust moederhart, veilige nachtrust voor de baby, en een schappelijke prijs. Ik raad dit iedereen aan. Bedankt voor jullie innovatie én warm hart.

 4. Super mooi ontwerp, heel praktisch, veilig en vooral het schuin kunnen zetten van het bedje is ideaal bij verkoudheid of reflux
  Baby heeft er heerlijk in geslapen al die tijd! Nu is hij te groot voor het bedje 🙂

 5. Dit bedje verruilde het familiewiegje waar mijn andere 3 kinderen in hebben gelegen. Ik heb zo veel plezier van het bedje en heb geen moment spijt gehad van de aanschaf. Ik heb het bedje ook al bij andere moeders aanbevolen. Dit bedje had ik 9,5 jaar eerder moeten hebben😊. Het is echt knus en gezellig om zo met mijn zoontje te slapen. Ik hoop dat hij nog een lange tijd in zijn bednest past.

  Groetjes Marlous

Add a Review

Add a Review